ελληνικά

Είμαι πολύ ευτυχής που έχετε ενδιαφέρον για εμένα και το πολιτικό μου έργο. Οι προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές στις 26 Μαΐου περιγράφονται σωστά από πολλούς ως μοιραία επιλογή. Αυτές οι εκλογές αποφασίζουν εάν η Ευρώπη επιστρέφει στις μικρές εθνικές ιδέες ή εάν εμείς οι Ευρωπαίοι ξεπεράσουμε ενωμένοι τις μεγάλες προκλήσεις.

Ως υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), δεσμεύομαι για μια κοινωνική, βιώσιμη και δημοκρατική Ευρώπη. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι υποστηρίζω
- την καθιέρωση ελάχιστου μισθού σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες
- μία ευρωπαϊκή ασφάλιση ανεργίας
- την εγγύηση προς της νεολαία για σίγουρη εργασία
- την μείωση των πλαστικών αποβλήτων
- την αύξηση της χρηματοδότησης των ερευνών στον τομέα των νέων συστημάτων πρόωσης (πχ.: ηλεκτρονική κινητικότητα, κυψέλες καυσίμου).

 

Για μένα είναι σημαντικό η ενίσχυση της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένη της ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της δημιουργίας ευρωπαϊκών περιφερειών και της σύνταξης ενός Συντάγματος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, η ΕΕ πρέπει να υπερασπιστεί τις θεμελιώδεις αξίες της. Επιπλέον, πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στα κράτη μέλη που παραβιάζουν τις θεμελιώδεις αξίες.

Με την ψήφο σας για την SPD δεν ενισχύεται μόνο την ΕΕ, αλλά ενισχύεται μια πιο κοινωνική, βιώσιμη και δημοκρατική Ευρώπη.

Ως υπήκοος κράτους μέλους της ΕΕ, δικαιούστε να ψηφίσετε στη Γερμανία εάν κατοικείτε ή διαμένετε στη Γερμανία. Επιπλέον, πρέπει να πληρούν οι ίδιες προϋποθέσεις την ημέρα των εκλογών ως των Γερμανών. Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά και πρέπει να αποφασίσει εάν θα ψηφίσει στη χώρα καταγωγής ή στη Γερμανία. Προκειμένου να ψηφίζετε εδώ, πρέπει να υποβάλετε την αίτησή σας "Antrag eines Unionsbürgers auf Eintragung in das Wählerverzeichnis" στην πόλη του Ulm μέχρι τις 3 Μαΐου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε: https://www.ulm.de/global/datenpool/lebenslagen/wahlen-und-b%C3%BCrgerbeteiligung/europawahl/wer-darf-w%C3%A4hlen-(aktiv-wahlrecht)

Πληροφορίες για το Alb-Donau-Kreis ή την περιοχή Biberach δείτε:

Alb-Donau-Kreis: https://www.alb-donau-kreis.de/landratsamt/europawahl.php

Biberach: https://www.biberach.de/landkreis/gremien-politik/wahlen0/europawahl.html

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις ιδέες μου; Απλά επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας κλικ στο "Επικοινωνία".

Eπίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στις 26 Μαΐου είναι και η δημοτικές εκλογές, με την ψήφο σας για την SPD της Ούλμ θα ενισχύσετε το μέλλον της πόλης.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε: https://www.spd-ulm.de/kommunalwahl-2019/

Social Media

        

Sprachen

       

        

Countdown bis zur Europawahl

Jetzt Mitglied werden

Jetzt Mitglied werden